Tijdig ingrijpen voorkomt veel leed ”

Overbelasting

Overbelasting, overspannen en “burn out” zijn bekende woorden in deze tijd. U werkt te hard. Of u heeft te maken met spanningsvolle situaties thuis en/of op het werk. U merkt dat u sneller moe wordt, slechter slaapt. Misschien heeft u concentratieproblemen of laat uw geheugen u regelmatig in de steek. Uw omgeving merkt een toegenomen irritatie. En de emoties zitten hoog. Kortom, u heeft waarschijnlijk  last van stress-gerelateerde klachten.

Ervaren begeleiding

Tijdig ingrijpen bij overbelasting en overspannenheid voorkomt of beperkt uitval. Hierdoor voorkomt u een “burn-out” met lange hersteltijd. Wij hebben meer dan tien  jaar ervaring in begeleiden van mensen met stressgerelateerde klachten. Onze aanpak is gericht op aandacht voor fysiek herstel, aandacht voor voldoende rust in combinatie met verandering in manier van werken en omgaan met de werkomgeving. Maatwerk en interventies passend bij uw persoonlijke situatie vormen de kern van het traject.

We hebben voor u een uitgebreid overzicht van stress-gerelateerde klachten samengesteld. Download hier het overzicht.

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden en opties? Neem contact met ons op. Wij kunnen u, afhankelijk van het in te schatten traject, meer informatie geven over de tarieven.

Kosten

Onze coaching wordt meestal door de werkgever betaald. Soms wordt gebruik gemaakt van een persoonlijk budget van de medewerker. Mocht dit niet het geval zijn dan bekijken we in overleg eventuele alternatieven.