Wie is Carolina Koomans?

Adres

Dorpsweg 2
9755 PC Onnen
Mobiel. 0616706847
c.koomans@coachinggroepgroningen.nl

“Groeien is niet groter worden, maar je bewust worden van je grootsheid”

Boeddha

Individuele coaching

Persoonlijk leiderschap gaat over jezelf ontplooien in werk en leven. Weten wie je bent en wat jou energie geeft! Jouw koers bepalen en volgen. Ik help mensen bij het ontdekken van hun mogelijkheden om weer een stap verder te zetten. We gaan op zoek naar handvatten voor de thema’s die iedereen nu eenmaal heeft en die de gewoonte hebben om in tijden van stress of vermoeidheid weer op te duiken. Ik maak hierbij gebruik van de TTSI-gedragsanalyse, Transactionele Analyse, Oplossingsgericht werken en oefeningen in de dagelijkse praktijk. Ik werk in korte, intensieve trajecten. Er wordt gereflecteerd, geconfronteerd, geëxperimenteerd en gelachen!

Opleidingsachtergrond

  • Geschiedenis, RuG
  • Personeel & Arbeid, Hanzehogeschool Groningen
  • Senior Coach, School voor Coaching
  • Meesterlijk teamcoachen, Breinkorf
  • Imagostyling, Nelleke Mulder
  • Strategisch Adviseren, AOG
  • Oplossingsgericht Werken, Solvitas

Organisatiecoach

Ik begeleid teams en managers om hun functioneren te versterken. Vanuit mijn ervaring als HR-manager weet ik wat de huidige tijd vraagt van teams en individuele medewerkers om zich steeds te blijven ontwikkelen en mee te gaan met de snelle veranderingen.
In veel organisaties ontstaat het patroon in teams en groepen om vooral dienstbaar te zijn aan de relaties met elkaar, waardoor het lastig is om elkaar feedback te geven en de resultaatgerichtheid naar de achtergrond verschuift. Mijn begeleiding is erop gericht om de samenwerking in de teams te verbeteren en het professioneel en resultaatgericht werken met elkaar weer op de kaart te zetten. Door het team de spiegel voor te houden met de vraag of de huidige manier van samenwerken bijdraagt aan de doelen die ze zichzelf gesteld hebben en waar de organisatie voor is bedoeld, wordt de focus weer op het doel gelegd. De teams gaan zich verantwoordelijker voor dat doel voelen en leren om op een plezierige resultaatgerichte manier met elkaar te werken.

Imagoadvies

Daarnaast ben ik imagoadviseur. Hoe ben je ook aan de buitenkant je beste zelf? Als de binnen- en buitenkant op een lijn zitten klopt het en ontstaat vertrouwen en verbinding! Met kleur- en stijladvies help ik je het beste uit jezelf te halen.

Ik combineer mijn werk bij Coaching Groep Groningen met een baan als HR-manager bij RTV Noord.