We dagen u uit om talent te vertalen naar toegevoegde waarde in het werk ”

Talent assessment / Individu of team

Assessment is niet meer weg te denken als ondersteuning in de huidige HR-praktijk. CGG ontwikkelt maatwerkprogramma’s passend bij uw selectie-, ontwikkel- of loopbaanvraag. Voorafgaand aan een assessment vindt er een intake plaats om de functie, de context en de kritische succesfactoren helder in kaart te brengen.

Reflectie vormt in onze visie een belangrijk ingrediënt voor professionele ontwikkeling. Vaak is dit een natuurlijk proces en gebeurt het vanzelf. Soms heeft reflectie een extra impuls nodig en is het zinvol om iemand anders met een onbevooroordeelde, open blik mee te laten kijken naar uw persoonlijkheid en uw gedrag in specifieke situaties. Objectief en toch betrokken.

Een talent assessment duurt gemiddeld een halve dag. Het bestaat uit een interview met de psycholoog, een gedragssimulatie in de vorm van een rollenspel of praktijkoefening en een afrondende rapportage. Daarnaast zijn er Quick Scans mogelijk voor talentanalyse bij individu en team. De tests en vragenlijsten worden van tevoren als e-assessment afgenomen. Dat is comfortabel en efficiënt voor zowel de deelnemer als de organisatie.

Door onze ruime ervaring weten we wat er in uw vakgebied speelt. Hierdoor zijn we effectief in staat om belangrijke informatie boven tafel te halen, zodat u een helder en toekomstgericht ontwikkeladvies krijgt waarop zowel de deelnemer als de organisatie verder kan bouwen. We dagen u uit om talent te vertalen naar toegevoegde waarde in het werk. Soms over functiegrenzen heen. De focus ligt op talent en groei!

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden en opties? Neem contact met ons op. Wij kunnen u, afhankelijk van het in te schatten traject, meer informatie geven over de tarieven.

Kosten

Onze coaching wordt meestal door de werkgever betaald. Soms wordt gebruik gemaakt van een persoonlijk budget van de medewerker. Mocht dit niet het geval zijn dan bekijken we in overleg eventuele alternatieven.